De naam KitchenAid betekent Betrouwbaarheid, Historie en Kwaliteit.

Sinds de oprichting in 1919 heeft de KitchenAid fabriek apparaten van hoge kwaliteit geproduceerd voor de keuken thuis. Vandaag, een eeuw later, maakt het merk nog steeds eerste klas keukenapparaten van de hoogste kwaliteit. Het eerste product van KitchenAid voor thuisgebruik was de klassieke handmixer. Het was de eerste in een lange reeks van top-keukenapparaten met hoge prestaties, en het klassieke design is tot op de dag van vandaag kenmerkend voor het merk KitchenAid. Mensen waarderen KitchenAid, zijn betrouwbaarheid en zijn erfgoed al tientallen jaren.

KLIK OP DE WINKEL KNOP

Voor KitchenAid zijn prestaties en betrouwbaarheid kernwaarden van het merk.

Het merk KitchenAid breidde uit met de productie van andere toestellen. Het bleef zijn karakteristieke mixer produceren, maar daarnaast ook keukengerei en veel andere soorten kleine toestellen van hoge kwaliteit. Elke machine is werkelijk de “beste kitchen aid”, of “keukenhulp”, in het bijzonder de iconische handmixer met zijn toebehoren en extra mogelijkheden. De handmixer kan roeren, kloppen (plakjes) snijden, hakken – en bovendien heeft het andere functies waarvoor anders meerdere kleine toestellen nodig zijn. Met zijn verzameling hulpstukken kan het ook kneden, blenden en omwoelen - en nog veel meer.

Vanuit de ontwikkeling van dat ene product werd een hoog kwalitatieve serie van uitstekend presterende toestellen uitgebracht. Dezelfde nauwgezette aandacht voor detail, superieur vakmanschap en veelzijdige technologie kenmerken elk product dat KitchenAid maakt. Net als het tijdloze ontwerp dat voor het eerst vorm kreeg in de handmixer, verenigt elk product betrouwbaarheid, uniek ontwerp en topkwaliteit. De handmixer van vandaag combineert een retro Amerikaans design met verfijnde technologie en maakt van het toestel echt een uitstekend product.

Behalve andere kwaliteitsproducten maakt KitchenAid onder andere:

  • Keukengerei, waaronder kleine aanrechtovens met een verscheidenheid aan functies
  • Blenders en keukenmachines met functies als persen, hakken en pureren en andere professionele eigenschappen
  • Koffie producten—koffiezetapparaten in diverse maten en espresso machines
  • Broodroosters met een capaciteit van 4 tot 8 plakjes met meerdere high-tech eigenschappen
  • Elektrische snelkokers die snel en gemakkelijk water koken op elektriciteit
  • Hand blenders die het makkelijk maken een blender te gebruiken in alle mogelijke houders
  • Kleine, ruimtebesparende wafelbakkers met keramische platen om eenvoudig wafels te maken
  • Slow cookers met vaatwasmachine-bestendig vaatwerk en verschillende programmeerbare functies

Alle KitchenAid producten leveren duurzaamheid, betrouwbaarheid en design die je niet bij een ander merk keukenapparaten vindt. Ruimtebesparende modellen met multifunctionele mogelijkheden bieden het beste van deze producten. Kwaliteit, Historie en betrouwbaarheid maken van Kitchenaid een naam die je kunt vertrouwen bij het aanschaffen van een keukenapparaat.